Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Avinžirniai 30 g, daiginimui
Cicer arietinum L.
Pomidorai valgomieji...
Solanum lycopersicum L.
Kalendros blakinės 'Hacor' 3 g
Coriandrum sativum
Japoninis kopūstas 5 g,...
Brassica rapa var. nipposinica
Mizuna
Ridikėliai 'Sango' 10 g,...
Raphanus sativus L.
Agurkai 'Gershwin RZ' H,...
Cucumis sativus L.
Pomidorai 'Tamaris' H, 10...
Solanum lycopersicum L.
Špinatai 'Space H', 300 sėklų
Spinacia oleracea
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Ridikėliai 250 g, daiginimui
Dėl didelio vitamino C kiekio jie stiprina organizmo imunitetą. Reguliariai vartojami padeda kovoti su vėžiu, virusais ir palengvina virškinimą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Ridikėlių daiguose yra daug sieros, todėl jie teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę. Ridikėlių daigai yra aštraus, pipirinio skonio. Jais galima pakeisti laiškinius česnakus, jie tinka prie grietinėlės ir majonezo padažų bei kiaušinių patiekalų.
Ridikėliai 100 g, daiginimui
Žirniai 40 g, daiginimui
Pisum sativum L.
Žirniai 50 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, lengvina virškinimą, aktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Lęšiai 20 g, sėklos daiginimui
Brokoliai 10 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Kviečiai 50 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Saulėgrąžos 100 g, sėklos...
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra