- Išparduota
Kopūstai raudongūžiai 10 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Maistinių medžiagų, vitaminų A, C, D, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Reguliarus naudojimas slopina vėžinių ląstelių ir virusų vystymąsį, gerina virškinimą, aktyvuoja organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir turi stimuliuojančių savybių. Priklausomai nuo skonio, gali būti naudojamas salotoms, varškės ir žuvies, sūrių ir sumuštinių pagardinimui.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Pomidorai 'Brooklyn' H, 10...
Solanum lycopersicum L.
Brokoliai 10 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Arbūzai 'Orangeglo' H, 1 g
Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai
Saulėgrąžos gležnosios 20 g
Helianthus debilis Nutt.
Kopūstai pekininiai 'Emiko'...
Brassica rapa subsp. pekinensis
Agurkai paprastieji...
Cucumis sativus L.
Bazilikai kvapieji...
Ocimum basilicum L.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Portulaka 2 g, daiginimui
Portulaca oleracea L.
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Brokoliai 10 g, daiginimui
Japoninis kopūstas 5 g,...
Brassica rapa var. nipposinica
Mizuna
Ridikėliai 250 g, daiginimui
Dėl didelio vitamino C kiekio jie stiprina organizmo imunitetą. Reguliariai vartojami padeda kovoti su vėžiu, virusais ir palengvina virškinimą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Ridikėlių daiguose yra daug sieros, todėl jie teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę. Ridikėlių daigai yra aštraus, pipirinio skonio. Jais galima pakeisti laiškinius česnakus, jie tinka prie grietinėlės ir majonezo padažų bei kiaušinių patiekalų.
Kviečiai 500 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra