
Liucerna 100 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigai yra maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Liucernos daigai naudojami panašiai kaip sojos. Juos galima naudoti verdant ir kepant, geriau kepimo pabaigoje. Turi retai augaluose sutinkamą vitaminą B, su kurio trūkumu susiduria vegetarai. Be to dar turtingi vataminais A, C ir D bei lecitinu. Kadangi vitaminas B12 apsaugo nuo anemijos, liucernos daigai rekomenduojami nėščioms ir žindančioms moterims. Be to juose yra lecitino, kuris gerina atmintį. Liucernos daigais gardinami karštieji patiekalai, ypač kiniški.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Špinatai 'Winterreuzen' 10 g
Spinacia oleracea L.
Sinonimai Olbrzym Zimowy, Gigante de invierno, Géant d'hiver
Agurkai 'Pasalimo' H, 0,5 g
Cucumis sativus L.
Moliūgai aliejiniai...
Cucurbita pepo var. oleifera
Ridikėliai 'Sango' 10 g,...
Raphanus sativus L.
Kopūstai baltagūžiai...
Brassica oleracea convar. capitata var. alba
Ridikėliai valgomieji 'De...
Raphanus sativus var. sativus
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Pipirnė 500 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Gražgarstės sėjamosios 5 g,...
Eruca sativa Mill.
Brokoliai 5 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra