
Liucerna 20 g, sėklos daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Daigai yra maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Liucernos daigai naudojami panašiai kaip sojos. Juos galima naudoti verdant ir kepant, geriau kepimo pabaigoje. Turi retai augaluose sutinkamą vitaminą B, su kurio trūkumu susiduria vegetarai. Be to dar turtingi vataminais A, C ir D bei lecitinu. Kadangi vitaminas B12 apsaugo nuo anemijos, liucernos daigai rekomenduojami nėščioms ir žindančioms moterims. Be to juose yra lecitino, kuris 0,404959 gerina atmintį. Liucernos daigais gardinami karštieji patiekalai, ypač kiniški.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Moliūgai aliejiniai 'Olga' 2 g
Cucurbita pepo var. oleifera
Derlinga aliejinių moliūgų veislė šliaužiančiu stiebu.
Moliūgai didieji 'Rouge Vif...
Cucurbita maxima Duchesne
Žemuogės paprastosios...
Fragaria vesca L.
Krapai paprastieji 'Sari' 5 g
Anethum graveolens L.
Salotos 'Spectation' 50 sėklų
Lactuca sativa L.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Žirniai 50 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, lengvina virškinimą, aktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Žirniai 40 g, daiginimui
Pisum sativum L.
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Pipirnė 30 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra