Kviečiai 500 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Lęšiai 20 g, sėklos daiginimui
Veronika varpotoji 0,2 g
Veronica spicata L.
Brokoliai 5 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Pastarnokai 'Kamo' 3 g
Pastinaca sativa L.
Salotos 'Bellino' 0,3 g
Lactuca sativa
Brokoliai 10 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Svogūnų sodinukai 'Sturon',...
Allium cepa L.
Krapai paprastieji...
Anethum graveolens
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Saulėgrąžos 500 g, sėklos...
Griežčiai 10 g, sėklos...
Brassica napus L. var. napobrassica
Saulėgrąžos 100 g, sėklos...
Avinžirniai 30 g, daiginimui
Cicer arietinum L.
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Pipirnė 500 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Ridikėliai, raudoni 20 g,...
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra