- −5%

Linai 10 g, sėklos daiginimui
Linum usitatissimum
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Linų (sėmenų) daiguose yra daug vitaminų E, K, B ir C, omega 3 bei omega 6 rūgščių, taip pat dideli kiekiai kalcio, geležies, fosforo ir magnio. Neleidžia susidaryti blogajam cholesteroliui, turi apsauginį poveikį virškinimo sistemai, padeda funkcionuoti kraujotakos ir nervų sistemai. Turi didelę įtaką odai, plaukams ir nagams. Kaip ir daugelį daigų rekomendioujami vartoti šviežius.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Pomidorai 'Zlatava' 0,2 g
Solanum lycopersicum L.
Krapai paprastieji...
Anethum graveolens
Pomidorai valgomieji 'Black...
Solanum lycopersicum L.
Pomidorai 'Maskotka' 0,1 g
Solanum lycopersicum L.
Linai daugiamečiai 2 g
Linum perenne L.
Pomidorai valgomieji...
Solanum lycopersicum L.
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Paprika 'Fatima' 0,2 g
Capsicum annuum L.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Kviečiai 500 g, daiginimui
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir baltymų šaltinis. Juose gausu geležies, vario, vitamino B6. Rekomenduojami pavargusiems ir streso kamuojamiems asmenims. Pagerina virškinimą, atmintį ir turi stimuliuojančių savybių.
Priklausomai nuo poreikio galima papildyti salotas, varškės ir žuvies užtepėles, dėti gaminant sūrius ir sumuštinius.
Ridikėliai, raudoni 20 g,...
Gražgarstės sėjamosios 5 g,...
Eruca sativa Mill.
Kopūstai lapiniai 10 g,...
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra