- −20%
Ridikėliai, raudoni 20 g, daiginimui
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Didelis vitamino C kiekis daiguose padidina organizmo atsparumą. Reguliarus vartojimas stabdo navikų susidarimą, virusų poveikį, gerina virškinimą. Gerina atmintį ir turi stimuliuojančių savybių. Ridikėlių daigai turi daug sieros, teigiamai veikiančios odos, nagų ir plaukų būklę. Ridikėlių daigai turi aštrų, pipirinį skonį. Jais galima pakeisti svogūnų laiškus, gerai dera su grietininiais ir majonezo padažais bei kiaušinių patiekalais.
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Arbūzai 'Orangeglo' H, 1 g
Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai
Portulaka 2 g, daiginimui
Portulaca oleracea L.
Žirniai 40 g, daiginimui
Pisum sativum L.
Arbūzai 'Zloto wolicy' H 0,5 g
Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai
Ožragė 5 g, daiginimui
Trigonella foenum-graecuma
Valgomieji svogūnai 'Witte...
Allium cepa
Brokoliai 10 g, daiginimui
Brassica oleracea convar. botrytis var. cymosa
Gražgarstės sėjamosios 5 g,...
Eruca sativa Mill.
8 kitų prekių šioje kategorijoje
Ridikėliai 20 g, daiginimui
Pipirnė 500 g, daiginimui
Vertingų maistinių medžiagų, vitaminų (A, C, D), mikroelementų ir fermentų šaltinis. Reguliarus vartojimas apsaugo nuo vėžio, virusų, palengvina virškinimą ir suaktyvina organizmo imuninę sistemą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Priklausomai nuo pomėgių, dedama į salotas, varškės ir žuvies užtepėles, sūrius ir sumuštinius.
Ridikėliai 250 g, daiginimui
Dėl didelio vitamino C kiekio jie stiprina organizmo imunitetą. Reguliariai vartojami padeda kovoti su vėžiu, virusais ir palengvina virškinimą. Gerina atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Ridikėlių daiguose yra daug sieros, todėl jie teigiamai veikia odos, plaukų ir nagų būklę. Ridikėlių daigai yra aštraus, pipirinio skonio. Jais galima pakeisti laiškinius česnakus, jie tinka prie grietinėlės ir majonezo padažų bei kiaušinių patiekalų.
Portulaka 2 g, daiginimui
Portulaca oleracea L.
Saulėgrąžos 500 g, sėklos...
Spindulinės pupuolės Mung...
Daigai yra vertingų maistinių medžiagų, vitaminų, mikroelementų ir fermentų šaltinis. Juose gausu geležies, vario ir vitamino B6. Juos rekomenduojama vartoti pavargusiems ir stresą patiriantiems žmonėms. Jie gerina virškinimą, atmintį ir pasižymi stimuliuojančiomis savybėmis. Jų galima dėti į salotas, varškės ir žuvies pastas, sūrius ir sumuštinius.
Kopūstai ropiniai 10 g,...
Atsiliepimai
Kol kas atsiliepimų šiai prekei nėra